søndag 2. januar 2011

GODT NYTT ÅR!


"Jeg vil ønske dere alle, både dere på to og fire, et riktig godt nytt år. Håper dere på fire ikke ble alt for redde på nyttårsaften.
Selv tilbragte jeg og familien romjulen og nyttårsaften på hytta i Valdres. Vi kom opp til isende kulde og mange minus inne i hytta. Familien spiste t.o.m. middagen med varmedresser og votter. Dette var jo bare herlig for meg, jeg som har denne varme kvalitetspelsen.
Vi var på skitur hver dag. Jeg har fått meg sele, så jeg dro Aurora på ski. Det var moro. Hold deg fast, her går det unna!
Det luktet fortsatt rart der oppe. Denne gangen var det reven som lusket rundt hytteveggen og over alt ellers. Rev, rev, rev.....den var overalt.....og det var spennende.
På selveste nyttårsaften var det en del smell fra hyttene rundt. Det gjorde meg egentlig ikke så mye.
Det har vært noen rolige og avslappende dager på hytta. Barna har lekt, de voksne har lest og jeg har løpt og sovet mye. Jeg var veldig glad da jeg fikk møte Lucky igjen. Han og jeg har blitt så gode venner, ga ham en skikkelig "ørevask" da vi møttes igjen.
Nå er en deilig juleferie over for denne gang, litt trist men slik er livet...... Snakkes" Nyttårsklem fra Kaysa

4 kommentarer:

 1. Godt nytt år!
  Jeg er også glad for det er lenge til neste pang, pang...nytt års kveld, men det gikk nå ganske greit.
  Så flott du får være med på skitur!
  Kos deg med vinter!
  voff fra Chicko!

  SvarSlett
 2. Godt nytt år Kaysa! Flott sele du ar fått deg, tenker ungene stor koste seg med sin egen trekkhund! Middag med varmedress og votter, DET hørtes ut som et fint juleminne du ikke glemmer med det første..LOL!
  Godt nytt år til dere!

  SvarSlett
 3. Godt nytt år!
  La merke til selen jeg også. Det er ikke lett å få tak i gode seler, syns jeg. Ihvertfall ikke trekkseler. Hvilket merke har Kaysa endt opp med?

  SvarSlett
 4. Hei, kanskje litt på siden her, men http://www.123ski.no er en kjempebra trekksele for barn på ski.

  SvarSlett