søndag 8. august 2010

Hyttetur i Valdres.

"Mitt aller første møte med kuer. De gikk og beitet rett utenfor hytteveggen vår. Skumle dyr med skrekkelige lyder. Jeg bjeffet og bjeffet, men da kom de bare nærmere. Etter noen dager var de ikke så skumle lenger. Her ligger jeg og betrakter dem, ganske avslappende faktisk.
Vi gikk turer hver dag. Nydelig natur med mange fine småvann. Fisken lot seg ikke lure. Her skal jeg ta meg et bad mens Aurora ser på.

Det var dessverre noen dager med regn. Da var det jammen godt det var noen bekker vi kunne gå over, det er moro det!


Hyttetur tar på gitt....... Her har jeg hilst på/bjeffet på både hester og sauer. Mange nye lukter og inntrykk, jeg må hvile litt......
Ja, jeg har snuten min rett ved en haug med sauebæsj.....what ever.


Takk for en flott tur. Jeg elsket å være på fjellet. Familien min har sagt at vi snart skal opp på hytta igjen. Jeg gleder meg allerede:-)"
2 kommentarer:

  1. Så heldig du er som har kommet til en familie med hytte da Kaysa!! Tenker du kommer til å bli sååå glad i det stedet!!

    SvarSlett
  2. Det så kjempe koselig ut! Valdres er kjempe fint. Vi har også hytte der, men på den andre siden over Leira.. :) Lexi storkoste seg der over nyttår og i påske. Hun elsker snø, og der var det flere meter med det :P

    SvarSlett