onsdag 1. september 2010

Valpekurs med mer.....

Ja, nå er det en god stund siden jeg har fått skrevet noe på bloggen. Man kan trygdt si at hverdagen har innhentet oss.
Det er ikke bare bare å sette full fart etter mange avslappende uker med fri vilje. Plutselig må vi stå opp, spise, legge oss til faste tider (ikke rart magen rumler og jeg går konstant sulten den første uka på jobb:-)
Aurora har startet i 3. klasse (!), Simen er nå en av de største barna i barnehagen (skolen neste!), Stig løser datamaskinenes mange gåter og selv går min egen klasse nå i 3.
Kaysa tilbringer formiddagen alene, men blir luftet en gang om dagen av sin gode venn Timber m/eier. Det er vi så glad for. Aurora går selv hjem etter skolen (sammen med venner), så huset er fullt og Kaysa ligger under plummetreet hver gang jeg kommer .
Kaysa har jo også startet på valpekurs. Fram til i går (4. samling) har det gått skikkelig dårlig.... Vi har ikke fått til noen ting. Ganske frustrerende siden hun er så flink her hjemme.
Instruktørende har forsøkt å slukke røyken som kom ut av ørene mine ved å trøste meg med at dette er helt normalt. Hun var rett og slett mer opptatt av andre hunder enn meg(og godbiter). På første innkalling fikk alle seg en god latter siden vi måtte bruke 10 min. for å få henne inn igjen. Ha-ha liksom:-)
I går derimot, den som ler sist ler best..... Hun var EKSEMPLARISK!!! Alt fungerte, t.o.m. innkallingen satt som et skudd. For en lettelse, endelig.
Båndtvangen er over!!! Vi prøver å la Kaysa løpe mest mulig fritt nå. Tydelig at det tar på...

Her har vi akkurat kommet hjem etter sopptur i skogen. Hun var høyt og lavt...."Fort deg å ta bilde, klarer ikke å holde hode opp stort lenger...."
Familiens lille kosejente.


Her har håndballen blitt tørket støv av etter en stille sommer.
Nå starter alt opp igjen. Aurora gleder seg til å ta i bruk kastearmen i morgen.


Kjekk'asen til mor!! Simen er superfornøyd fordi det endelig har blitt september og høst. Nå er det bare 16 dager til bursdagen.....som han har ventet på i over 1/2 år.
Er litt enig med Simen også. Høsten er min favoritt. Nå kan vi kose oss med lange turer i skog og mark. Fram med stearinlys og suppemiddager.
Kos dere alle sammen.
2 kommentarer:

 1. Der er dere jo!!!!Har ventet på å høre fra dere. Ser dere har hatt en fin sommer og nå kommer tur-årstiden.

  Kaysa er jo blitt stor i sommer. Ikke den lille søte valpen som vi hilste på.

  Lykke til videre på kurs. Hun skjønner nok at hun skal høre på dere etter hvert.

  SvarSlett
 2. Moro med valpekurs!! Heldigvis så går det seg til etterhvert!! Å det høres jo ut som om Kaysa begynner å skjønne dette med innkalling nå..dessuten vil det bli mye enklere når hun blir mer vant til å gå løs i skogen å sånt også...

  Herlige unger du har!!

  SvarSlett